Наукове товариство студентів та аспірантів кафедри історії та етнополітики

alt

  9 лютого 2011 року з ініціативи завідувача кафедри історії та етнополітики доктора історичних наук, професора В.М. Даниленка було створено Наукове товариство студентів та аспірантів кафедри історії та етнополітики НПУ імені М.П. Драгоманова (НТСА КІЕ НПУ).

  НТСА КІЕ НПУ – самоврядна організація студентів, аспірантів, докторантів, які навчаються або завершили навчання у Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова. Метою діяльності НТСА КІЕ НПУ є об’єднання зусиль наукової молоді задля якісного розвитку науки в межах університету та держави; допомога особам, які навчаються, у їхньому розвитку як науковців, творчих та цілісних особистостей.

  Було обрано Правління НТСА КІЕ НПУ у складі голови (аспірант Ковальчук Іван Васильович), першого заступника голови (аспірант Петрова Алла Іванівна), секретаря (аспірант Сеник Альона Віталіївна).

  НТСА КІЕ НПУ запрошує до своїх лав студентів та випускників Інституту української філології НПУ імені М.П. Драгоманова, які бажають займатися науково-дослідною роботою. За детальною інформацією звертайтеся на кафедру історії та етнополітики.