Навчально-методичний комплекс з дисципліни "Історія української культури"

20 грудня 2010 року кафедрою історії та етноплітики було презентовано навчально-методичний комплекс з дисципліни "Історія української культури" для студентів неспеціальних факультетів та інститутів.

Автори: Даниленко Віктор Михайлович, Жиленкова Ірина Миколаївна, Казакевич Ольга Михайлівна, Кравченко Алла Анатоліївна, Пилипенко Людмила Володимирівна, Подобєд Олена Андріївна, Позняк Олена Володимирівна, Шарпатий Віктор Григорович.

У навчально-методичному комплексі пропонується структура і зміст навчальної дисципліни фахової підготовки студентів 1 курсу неспеціальних факультетів та інститутів з дисципліни "Історія української культури".

Виокремлено тематичні плани, зміст лекційних, семінарських занять, запропоновано методичні рекомендації щодо проведення лекційних та семінарських занять, перелік завдань для самостійної та індивідуальної роботи, тестові завдання, тематика рефератів і повідомлень, перелік контрольних питань до кінцевого контролю знань, шкала оцінювання, література, словник термінів і понять, хронологічна таблиця, додатки.

Навчально-методичний комплекс розрахований на викладачів і студентів усіх форм навчання вищої школи Міністерства освіти і науки України.