Курси першої долікарської медичної допомоги

          -dopomoga-ta-її-vidi-315x175 139478563699 Курси першої долікарської медичної допомоги

             Ні для кого не секрет, що в Україні йде справжня війна. Щодня на Сході України помирають солдати, які відважно захищають Батьківщину, та мирні люди, ті, що мешкають на окупованій землі. Звичайно, влада намагається допомогти солдатам, але найбільше про людей турбуються звичайні волонтери. Це і кухарі, і психологи, і, звичайно, медики.

          

Інститут української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка не залишається осторонь подій у країні, тому було організовано курси з надання першої медичної допомоги. Лектором є викладач з Інституту корекційної педагогіки та психології, логопед та соціальний психолог Дубовик Олена Михайлівна. Перше заняття відбулося 5 листопада, в аудиторії 7-3. На лекції були присутні не лише студенти, а й викладачі Інституту української філології. При першій зустрічі, було обговорено організаційні моменти та тему «Десмургія». Лекція виявилася дуже цікавою та пізнавальною, адже кожен пункт з теорії був проілюстрований на практиці.

У подальшому лекції будуть продовжуватися, приходьте – і ви дізнаєтеся багато корисної інформації. Про подальше зібрання Вас повідомлять з Дирекції Інституту української філології.

І наостанок… якщо ви думаєте, що вас це ніяк не стосується, бо ваша область – це не територія антитерористичної операції, то згадайте, якою ціною дістається це благополуччя.

Воскобійник Інеса, 310 уі