Літня подорож в ДОТ «Бригантина»

1

 

Літо – прекрасна пора, що дарує нам сонячне тепло та весело проведені дні. Справжню подорож у дитинство подарував Кацюбі Оксані та Сухіновій Анастасії – студентам 209-уп групи Інституту української філології та літературної творчості ім. А. Малишка оздоровчий табір «Бригантина», що знаходиться у місті Скадовську Херсонської області.

 

 

 

 

 

 2

 

Табір за одну зміну приймає близько 600 дітей за одну зміну, забезпечуючи їм цікавий та корисний відпочинок. Діти із задоволенням проводили час в аквапарку, що знаходиться безпосередньо на морських просторах. Звичайно на території є медичний пункт, їдальня, кінотеатр, діти відвідують клуби за інтересами, спілкуються з волонтерами.

 

 

 

 

3

 

 

Вожаті робили дозвілля дітей цікавим, веселим і корисним для їхнього розвитку. Це різноманітні розваги: ігри, турніри, пляжні змагання. Особливими були вечірні концерти на майданчику, де збиралися усі без винятку. Вожаті намагалися задіяти у конкурсах якомога більше дітей.

 

 

 

 

 

4

 

 

 

Чомусь найбільш пам’ятним виявилось закриття табірної зміни. Воно й недивно, адже то був найяскравіший вечір, що своїм концертом на фінальнім вогнищі змусив усіх згадати кожен день проведений у таборі.

 

 

 

 

 

5

 

 

 

Вожаті стали для дітей друзями і авторитетом одночасно, ми танцювали і співали для них і разом з ними, недосипали ночей, щоб наступного дня дітям було цікаво та весело. У такі моменти розумієш усю повноту радості, що приносить робота вожатого (ну і власне педагога), адже, що може бути більшою нагородою, ніж блиск радості у дитячих очах та їхні посмішки.

 

 

 

6